El portal dels llibres il·lustrats per a la seva publicació
eng  |  cat  |  esp
Sense blau
Basat en les il·lustracions del quadern de viatge de Júlia Coriolis
Eva Sánchez Gómez
Projecte
Descripció del projecte
Juvenil ficció

Hi ha qui no ha vist mai la neu, altres que no han estat mai al desert, o que no han viscut rodejats de selva tropical... però tots i cadascun de nosaltres contemplem la vida des d'una perspectiva terrestre. Com se'ns presentaria el planeta si no haguéssim posat mai els peus a terra i sempre l'haguéssim intuït a través d'una superfície que en deforma els contorns?

La Júlia, una sirena que se surt dels tòpics literaris i de la figura de la sirena convencional, però no pas gaire diferent d'una nena d'uns 11 anys, simpàtica i amb molta energia, ha viscut tota la vida sota l'aigua, a les profunditats dels oceans. Després d'escoltar infinitat d'històries i llegendes del món exterior decideix emprendre una aventura per conèixer el què hi ha més enllà de la superfície del mar. Observar el món que ens és conegut a través dels ulls de la Júlia i les seves pròpies il·lustracions en una llibreta de viatge, poètiques, subtils i suggerents, ens fa entendre la bellesa del paisatge natural que ens rodeja cada dia.

 

La intensitat amb què viu les seves aventures, acompanyada per un jove pescador amb qui fa una gran amistat, converteix la història en un procés d'aprenentatge i afecte entre els protagonistes. Al llarg del camí, aprenen a conèixer i respectar altres cultures i punts de vista, i superar les petites dificultats per adaptar-s'hi. 

Col·laboradors

Autor del text: Adrià López Baucells

http://www.adriabaucells.com/

Autora de les il·lustracions: Eva Sánchez Gómez

http://www.evasanchez.cat/

Altres projectes de (autor)

El Menú del Circ del Cel

Noemí Pes i Eva Sánchez

 
inici  |  qui som  |  com funciona  |  projectes  |  contacte  |   nota legal   |  Usuaris registrats
APIC · Balmes, 177 1r 2a · 08006 Barcelona· Spain · Tel (+34) 934161474. All Rights Reserved. Design: TRmultistudio